Consultanță juridică și

Strategii de dezvoltare

în afaceri

Domeniile nostre de intervenție sunt organizate în jurul a trei piloni:

  1. Transferul Afacerilor
  2. Franciza și Parteneriatul
  3. Salonul de Afaceri

Partenerii noștri:

CONSULTANȚĂ și STRATEGII DE DEZVOLTARE

Cabinetul Dragan Consult oferă  consultanță, strategie și suport în dreptul afacerilor pentru companii și investitori în România și Europa, formată din consultanți în domeniul juridic, avocați, experți contabili și financiari.

Suntem experți în crearea de structuri juridice societare, dezvoltarea rețelelor de franciză și parteneriat, intermedierea sinergilor de investiții, cesiunea și transferul afacerilor, atragerea de investitori, organizarea de evenimente între antreprenori.

În prezent avem prezență fizică în București, Paris și Strasbourg, suntem în relație directă cu parteneri din Europa la Bruxelles, Londra, Fribourg-Elveția, Madrid, Barcelona, Livorno-Italia și în lume la Casablanca-Maroc, Buenos Aires, Sacramento-USA, Hong Kong pentru a vă sprijini în dezvoltarea afacerilor și internaționalizarea lor, suntem de asemenea prezenți la marile evenimente de afaceri, târguri și conferințe, gale și saloane de premiere pentru excelența în afaceri.

Avem relații strânse de parteneriat cu cabinetul de cesiune de afaceri Michel Simond Paris și cabinetul de dezvoltare în franciză și parteneriat cu Michel Kahn din Strasbourg.

Suntem membrii instituționali în IREF – Federația Europenă a Rețelelor de Franciză și Parteneriat pentru activitatea de lobby și organizare patronală.

expertiză

Domeniile de competență

Consultanță în dreptul afacerilor

Consultanță în dreptul comercial, dreptul fiscal, dreptul muncii, contracte comerciale, drept funciar pentru tot ce implică viața juridică a unei societăți comerciale cu clienții, partenerii și autoritățile

Crearea de societăți

Asigurăm reprezentarea și documentația completă în relația cu Registrul Comerțului, acte constitutive, modificări și depunere declarații, darea de dată certă

Franciză și Parteneriat

Redactarea contractelor de franciză, a manualelor de operațiuni, identificăm Know-how-ul, asigurăm implementarea conceptului și controlul lui pentru asigurarea uniformității și conformității strategiei.

Contracte de cesiune de afaceri

Redactarea, implementarea și înregistratea contractelor speciale de cesiune de afaceri, fond de comerț, părți sociale cu asigurarea legalității și Due-Diligence pe întrega procedură.

Atragere de investitori

Ne ocupăm de căutarea și găsirea unui investitor pentru preluarea afacerii dumneavoastre, de un cumpărător pentru activele afacerii, de un cesionar pentru părțile sociale sau acțiunile societății.

Căutare de
afaceri

Dacă aveți un capital de investit și sunteți în căutarea unei afaceri, realizăm căutări de afaceri conform cerințelor privind activitatea căutată, bugetul maxim și zona geografică, păstrându-vă discreția.

Evaluare de afaceri

Realizăm rapoarte de evaluare de companii, atât pentru proprietarii care doresc să-și vândă afacerea, cât și pentru investitorii care doresc să știe care este prețul cât mai just în susținerea negocierilor de transfer al afacerilor

Negocierea transferului

Participăm la etapa de negocieri în funcție de clientul față de care ne poziționăm, fie vânzător, fie cumpărător în susținerea argumentelor strategice pentru ca tranzacția să fie o reușită pentru ambele părți.

Întâlniri de
afaceri

Organizăm întâlniri tematice de afaceri, prânzuri, after-work-uri, conferințe unde specialiștii și antreprenorii își fac cunoscute competențele și strategiile, unde francizații își găsesc francizați și parteneri de dezvoltare.

Internaționalizarea afacerilor

Oferim asistență, sprijin și acompaniament pentru dezvoltarea și extinderea pe piețe externe, căutarea de parteneri locali, de ținte și afaceri de preluare internațională, participare la evenimente și târguri internaționale.

Să începem

Vindeti o afacere?
Căutați o afacere?

Specializările noastre

Este un serviciu de consultanță pentru vânzări de afaceri în toata țara prin colaboratorii și partenerii săi.
Avem legături și parteneriate în Franța, Italia, Spania și Elveția.
Avem o experiență de peste 5 ani în domeniul fuziunilor și achizițiilor de afaceri, am realizat mai mult de 300 de de proiecte

Franciza este sistemul de distribuție definit ca acel sistem bazat pe colaborare continuă între persoane independente financiar, prin care o persoană denumitp FRANCIZOR acordă altei persoane numită FRANCIZAT, dreptul de a dezvolta o afacere

Este evenimentul se adresează atât antreprenorilor care au deja o afacere în derulare și doresc o accelerare a cifrei de afaceri prin atragerea de noi clienți și parteneri, cât și antreprenorilor aflați la început de drum

Contact

Suntem aici să vă ajutăm 7 zile pe săptămână și să vă răspundem în 24 de ore la orice întrebare. Suntem convinși că ați aflat deja o serie de informații din cadrul siteului nostru, dar suntem pregătiți cu mai multe răspunsuri la întrebările dvs.

Adresa

Str. Coltei, nr.7, 302242, Sector 3,
Bucuresti, Romania

Date de contact

Tel : 0040.744.365757
Mail : office@draganconsult.ro

Social Media